Kleurrijke weekplanner

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ31026

De vrolijke weekplanner van Gezinnig telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama,...

29,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

De vrolijke weekplanner van Gezinnig telt 80 magneetjes met illustraties van verschillende activiteiten (school, gym, zwemles) en personen (mama, papa, oppas) en deelt de week overzichtelijk in. Recent (2016) is deze Gezinnig-topper opgefrist met een nieuw design en mooie verpakking.

De weekplanner is een magnetisch planbord voor 1 kind. Welke dag is het vandaag? Wanneer is de overblijf, het feestje, en wanneer komt de oppas? Met één blik op het bord kan een kind de week overzien. Het biedt houvast en het bevordert de zelfstandigheid. Op 80 ronde magneetjes staan eenvoudige illustraties van verschillende activiteiten en personen.

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Inhoud: Magnetisch planbord + 80 magneetjes (Ø 1,7cm.)
Formaat: H 24cm x B 30cm.
ISBN/EAN: 978-90-814779-6-3
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
332400.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/05/2018
Leuk product, mijn kind kan nu zelf zien wat er in de week gaat gebeuren!
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?