Kleuter Rugzak - Teddy sand

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS154

Shop the trend: Fluffy & Teddy (108)

Knuffelzacht en een schattigheidsfactor die alle records breekt. Deze fluffy kleuterrugzak is de perfecte tas om voor het eerst naar school te gaan, op avontuur te vertrekken of te vullen met je knuffel en tutje en naar de opvang te vertrekken.

Mag dit beertje met jouw mini mee?

42,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BP33

TypeRugzakken
PrintsTeddy Sand
KleurBeige
Leeftijdvanaf 2,5 jaar

Kleuter Rugzak Teddy Sand van Petit Monkey is een knuffelzacht rugzakje voor hippe mini's met berenoortjes en geborduurde snoet. Een rugzak van perfect formaat voor dagopvang, basisschool en voor op reis. Bijpassend etui/pennenzak apart verkrijgbaar.

Afmetingen: 29 x 20 x 10 cm

_

Petit Monkey makes happy! Het Nederlandse merk PETIT MONKEY maakt eigenzinnige woonaccessoires en must-haves voor kinderen. Hun collectie is geïnspireerd op de kleurrijke wereld en gemaakt in samenwerking met beroemde illustratoren. Het resultaat zijn prachtige prints en illustraties die tot de verbeelding spreken. Ontdek de Petit Monkey tassen, melamine serviesgoed. lunchsets, drinkflessen, nachtlampjes en speelgoed zoals stapelblokken, koffertjes, nesting dolls en leuke spelletjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.095833
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Shop the trend: Fluffy & Teddy
Inspiratie en stories