Kleuterrugzak - Anaïs

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL204

Lilliputiens: Anaïs de flamingo (5)

Was het een topdag? Of niet? Anaïs de flamingo toont haar gevoelens en beweegt haar hoofd om te tonen hoe ze zich voelt. Met deze kleuterrugzak kan iemand die op een andere manier wil communiceren zijn gevoelens kwijt.

Bovendien is dit Belgisch design gemaakt van duurzaam, gerecycleerd polyester, een mooie keuze op alle vlakken.

42,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 84438

TypeRugzakken
KleurRoze
Leeftijdvanaf 2,5 jaar
Karakter LilliputiensAnaïs de flamingo
STOP/FINISTOP

Knappe rugzak Alice uit de collectie van het Belgische Lilliputiens met opvallende flamingo wiens kop je kan draaien en een schelp dat ook een voorzakje is. Deze kleutertas heeft ook een ruim binnenvak met nog een extra vakje, elastiek voor de drinkfles, naamlabel en stevige ritssluiting. Je hartendief draagt het rugzakje super comfy op de rug en verstelbare schouderbanden met handig borstriempje.

Afmetingen: 23 x 12 x 6 cm
Materiaal: 100% polyester gemaakt uit gerecycleerde PET flessen

_

Net dat ietsje anders, net dat ietsje meer. In de tassencollectie van Lilliputiens OFF WE GO zitten boekentassen, trolleys, rugzakken en pennenzakken... alles wat kinderen nodig hebben voor een dagje school, in hun vrije tijd of op vakantie. Vrolijke karakters nemen je mini meteen op sleeptouw en zijn de perfect compagnon voor al je avonturen. En ouders zijn meteen weg dankzij de waterproof materialen, ergonomische draagriemen, fijne details en handige naamlabels.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Anaïs de flamingo
Inspiratie en stories