Knallende set van 4 kaarsen - Superheld

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU083

Alles voor een superhelden feestje (26)

BAM! Met deze superheld verjaardagskaarsjes ben je meteen vertrokken voor een bangelijk feestje.

Wil je helemaal in superhelden thema gaan? Bekijk dan zeker de rest van de Great Pretenders feestcollectie. Power to the party!

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97705

PersonageSuperheld
TypeFeestaccessoires

Great Pretenders set van 4 superhero kaarsen op prikkertjes zodat je ze makkelijk om je taart of cake kan zetten.  De verjaardagskaarsjes zitten mooi samen in een doosje en gemaakt van paraffine. Onmisbare decoratie voor elk superhelden verjaardagsfeestje!

Voor meer bijpassende Superhelden feestdecoratie, bekijk zeker de rest van de Let's party-collectie van Great Pretenders.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories