Knallende set van 4 kaarsen - Superheld

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU083

Alles voor een superhelden feestje (26)

BAM! Met deze superheld verjaardagskaarsjes ben je meteen vertrokken voor een bangelijk feestje.

Wil je helemaal in superhelden thema gaan? Bekijk dan zeker de rest van de Great Pretenders feestcollectie. Power to the party!

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97705

PersonageSuperheld
TypeFeestaccessoires

Great Pretenders set van 4 superhero kaarsen op prikkertjes zodat je ze makkelijk om je taart of cake kan zetten.  De verjaardagskaarsjes zitten mooi samen in een doosje en gemaakt van paraffine. Onmisbare decoratie voor elk superhelden verjaardagsfeestje!

Voor meer bijpassende Superhelden feestdecoratie, bekijk zeker de rest van de Let's party-collectie van Great Pretenders.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories