Knap etui John - M

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

CSG065

Uit het diepblauwe trio John tasjes is dit het medium etui.

Een ideaal formaat om alles te organiseren in je hand- of luiertas en super praktisch waar je het ook voor gebruikt. Je steekt erin wat je maar wil: centjes, juwelen, toiletspulletjes, belangrijke papieren, je gsm, ...

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeEtuis
KleurBlauw

De etuis van La Cerise sur le Gâteau zijn er nieuwe kleurtjes: etui polka john medium is er voor al je spulletjes. Van portemonnee tot make up tasje, je steekt er in wat je zelf wil en sluit het etui makkelijk met de gouden rits. Mooi meegenomen: de binnenkant is volledig waterproof en voorzien van een toffe print. Verkrijgkaar in 3 verschillende formaten en verschillende kleurtjes.

Afmetingen: 19 x 14 cm
Materiaal: buitenkant 100% katoen - binnenkant 100% gecoat katoen - gouden rits.
Wasadvies: wassen op max 30°C
Herkomst: gemaakt in Portugal

_

La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart. Een collectie vol prachtige stoffen, speelse polka dots, grafische patronen en neon details. Anne Hubert, de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau, geeft een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis of om stijlvol op pad te gaan. Alle items zijn van uitstekende kwaliteit, ontworpen in Frankrijk en gemaakt in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
191410.08
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.