Knap koeltasje - hert

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC071

Vertrouw al je lekkere hapjes en drankjes trouw toe aan dit hertje en ze houdt alles fris en koel. Ene handig koeltasje om mee te nemen op stap of naar school.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CBDEWH03

TypeKoeltasjes
KleurRoze
A Little Lovely Company figuurHerten

Het meenemen van fruit, snacks en drinken wordt een feestje met dit oh so lovely koeltasje met hert opdruk. Het geïsoleerde koeltasje heeft een handige rits en twee korte, roze hengels. Ideaal voor uitstapjes, schoolreisjes en picknicks!
 

Afmetingen: 20 x 15 x 14 cm
Materiaal: PP en thermische isolatie

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212160.05
  • Door Suzan A.
  •  de 01/07/2020
Fijn om eten en drinken in te bewaren op pad en ook super schattig!
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !