Knap Magnetische Raket - Medium

Staat: Nieuw product

Janod

JS197

Vlieg je mee met dit houten ruimteraket? Dan moet je het eerst nog wel in elkaar zetten? Ontmantel en bouw dit raket op, het bestaat uit magnetische onderdelen en heeft een blauwe rotor onderaan.

Super leuk houten speelgoed en ook fijn als deco in de kinderkamer.

38,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J05214

SamenstellingenHout
TypeVoertuigen en garages
KleurRood
Leeftijdvanaf 2 jaar

Magnetisch Raket Medium van Janod is een heerlijk geschenk voor kleine astronauten, leuk om mee te spelen, in elkaar te stapelen maar ook tof als decoratie in de kinderkamer.

Afmetingen: 24 cm hoog
Leeftijd: vanaf 2 jaar
Materiaal: beukenhout en kersenhout, verf in milieu- en kindvriendelijk

_

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk JANOD. Dit Frans speelgoedmerk staat gekend om hun sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Voor uren en uren speelplezier

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.