Knap Snackdoosje VEGGIES - Groen

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE209

Lekkere snackjes en kleine spulletjes kunnen makkelijk meegenomen worden in deze mooie snackbox.

Een knap staaltje Scandinavisch design om makkelijk mee te nemen in je luiertas, schooltas of eigen handtas.

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20203001GREEN

CollectieTo go
TypeSnackdozen
KleurGroen

Muntgroen Snackdoosje VEGGIES uit de To Go collectie van Design Letters, ideaal voor kleine snacks, fruit of koekjes. Gebruik het apart of in de To Go lunchbox waar het ruimte laat voor een broodje aan de andere kant. De snackbox is eenvoudig te openen en te sluiten, ook voor kinderen.

Materiaal: PP Plastic • voedselveilig en BPA vrij

Afmetingen: 7 x 9,3 x 5,6 cm

Wasadvies: mag in de vaatwasser en ook magnetron veilig

Design: Tobias Jacobsen

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.