Knap verschoningsmatje - Sashiko mint

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM066

Mooi en praktisch verschoningsmatje van Cam Cam Copenhagen in zachte kleuren en met een leuke print.

Je kan het gewatteerd matje op 1-2-3 opvouwen en wegsteken in je handtas of verzorgingstas. Er zit ook een extra zakje in voor een luier of kleine spulletjes zoals een zalfje of klein pakje natte doekjes.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301.P03

CollectieSashiko Mint
TypeLuiertasaccessoires
KleurMuntgroen

Gewatteerd verschoningsmatje Sashiko Mint, een prachtig, functioneel ontwerp van Cam Cam Copenhagen. Makkelijk in gebruik, compact om mee te nemen in je handtas of een verzorgingstas. Je kan het matje makkelijk met 1 hand vouwen, er zit ook een klein extra zakje in waar je kleine spulletjes in kwijt kan. Ook verkrijgbaar in andere signature Cam Cam prints en kleuren.

Afmetingen: opgevouwen 19 x 23 x 5,5 cm - open 70 x 44 cm

Materiaal: de buitenkant is 100% organisch katoen - de vulling is 100% Oeko-tex standaard polyester - met OCS label

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en maakt erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. Ze zweren bij ecologische stoffen en materialen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.220.040.20.15
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.