Knappe brooddoos - Eat happy

Staat: Nieuw product

Rice

RI129

Let's summer met RICE (73)

Eat Happy! Een duidelijke boodschap en geen probleem als je deze praktische brooddoos bovenhaalt. Leuk voor je kindjes of voor jezelf! Iedereen komt ermee weg.

De lunchbox met quote is makkelijk te openen en te sluiten - zelfs door de kleinste vingertjes. Ook handig is het bijpassende snackdoosje dat perfect in de doos past. Opnieuw een fijne musthave van Rice!

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BXLUN-LEATI

SamenstellingenKunststof
TypeBrooddozen
KleurRoze

Knappe roos blauwe brooddoos met doorzichtig deksel met quote 'Eat Happy' van het Deense merk Rice. In de brooddoos zit een aparte snackbox die het perfect toelaat om je lunch mooi te organiseren.

Afmetingen: 6,4 x 12,5 x 21 cm - 210 g

Materiaal: raffia

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt voor jong en oud. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken, spelen of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.525.521.50.18
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories