Knappe isothermische drinkfles Love - Special edition

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE151

Alleen maar liefde voor deze design thermosfles van het Scandinavische Design Letters.

De kleur, de quote, het duurzame aspect dat je verpakking bespaart ... deze grote isothermische drinkfles is helemaal hot, al houdt ze ook je drankje koud ;)

33,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 30100105NUDE

CollectieTo go
TypeThermosflessen
KleurRoze

SPECIAL EDITION iso-thermische drinkfles in nude gelakt roestvrij staal met zwarte schroefdop en het woord LOVE erop. Dankzij de thermische functie houdt deze design drinkbottle je drinken warm voor 12 uur en koud voor 24 uur. Ideaal voor al je drankjes on-the-go in stijl en een ideaal geschenk voor elke design-liefhebber.

Design: Tobias Jacobson.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC uit 1937

Afmetingen: 19,5 x 7,5 cm

Inhoud: 500 ml

Materiaal: de thermos is gemaakt uit roestvrij staal, voedselveilig en BPA-vrij. Ze houdt warme dranken tot 12 uur warm en koude dranken tot 24 uur koel. De dop is gemaakt uit plastic.

Gebruiksadvies: enkel handwas - niet geschikt voor de vaatwasser

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111