Knappe lightbox A4 - Mint

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ28999

Lightboxen & accessoires (20)

Geweldige A4 lichtbak met 3 rijen voor al je quotes en boodschappen! Zeer decoratief als lampje, maar ook heel praktisch en leuk om te gebruiken....

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTBM036

CollectieLovely Party
TypeLightbox
KleurMuntgroen
Type verlichtinglightbox

Geweldige A4 lichtbak met 3 rijen voor al je quotes en boodschappen! Zeer decoratief als lampje, maar ook heel praktisch en leuk om te gebruiken. Maak steeds nieuwe teksten door simpelweg de plastieken letters op de rij te schuiven.

De lightbox is een originele en opvallende decoratie voor de woon-en kinderkamer, maar ook voor feesten. Geboortes of trouwerijen: verzin een passende tekst en schuiven maar… opnieuw en opnieuw! Mix en match alle bijgeleverde letters en symbolen (85 stuks!) zo vaak je wil.
Tip: Helemaal leuk om te combineren met de Little Lovely symbolen- en cijfersets, apart te verkrijgen.

De LED lichtbak is geschikt voor batterijen (6x 1,5V AA) maar ook voor adapter (9V DC500 MA ) - beide niet bijgeleverd.
Afmeting lichtbak: 30x22x6 cm.
Materiaal: Zwarte pvc omlijsting.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
302260.76
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories
Accessoires