Knappe luchtballon lamp - grey wave

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM004

Wat vliegt er daar door de kamer? De schattige stoffen lamp van Cam Cam in de populaire print met grijze golven!

Deze unieke lamp zal de kinderkamer moeiteloos omtoveren in een droomlandschap.  Ontworpen om opgehangen te worden aan een lichtpunt, waar hij zal zweven boven de droomwereld van jouw kleine spruit.

80,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 988A.P02

CollectieGrey Wave
TypeHanglampen
KleurGrijs
Type verlichtinghanglamp

Deze schattige luchtballon lamp bestaat uit 2 onderdelen: een schattig gevlochten mandje  dat handgemaakt s van bamboe en een kabel van 2 meter met stoffen bekleding.

Afmetingen:

Materiaal:

Een filosofie van poëtische rust & grafische eenvoud is hét succes van CamCam uit Kopenhagen. Dit wondermooie merkje werd opgericht in 2012 en is er vast van overtuigd dat de omgeving waarin je leeft en opgroeit vanaf het prille begin een invloed op je heeft.

Daarom zitten hun erg geliefde collecties vol prachtig krachtige prints, altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavische stijl. En zweren ze bij ecologische stoffen en materialen, die vrij van gifstoffen zijn en enkel gekleurd worden met natuurlijke kleurstoffen. Wat het niet alleen mooi voor jezelf en je kinderen maakt, maar ook voor de planeet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.060.30.6
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.