Knappe notitieboekjes - Chics Aurélia

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ756

Djeco Petits Cadeaux (37)

Een goud en een zilveren exemplaar, eentje met lijntjes en eentje met blanco pagina's. Elke pagina is onbeschreven en klaar om jouw geheimen, geschriften en tekeningen te ontvangen.

Een leuk geschenk en mooi om op je bureau te leggen en dagelijks te gebruiken.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03592

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Leuke A5 notebooks Chics Aurélia uit de Lovely Papers collectie van Djeco. In deze set zit: 1 notitieboekje met lijntje en eentje met blanke pagina's om bijvoorbeeld in te tekenen of los in te schrijven. De schriftjes zijn afgewerkt met details in metallic folie.

Makkelijk te combineren met de andere papierwaren uit deze Lovely Papers collectie.

Ontwerper: Aurélia Fronty
Afmetingen: 10,5 x 15 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 40
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/07/2020
altijd handig een met lijntjes eentje blanco blaadjes
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories