Knappe pennenzak GITROY - Polished Gr Bl

Staat: Nieuw product

Kipling

VFC037

Oh my! Deze funky pennenzak lijkt net een Zwitsers zakmes, super handig en eindeloze mogelijkheden.

Dankzij de verschillende vakken en hele reeks elastiekjes kan je al je pennen, potloden en schrijfbenodigdheden een eigen plekje geven en perfect uitgerust naar de les vertrekken. Het roze aapje maakt het geheel uiteraard comleet!

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KI570265E

TypePennenzakken
KleurZilver
Type boekentaspennenzakken
Type KiplingGitroy

Heerlijke pennenzak Gitroy Polished Gr Bl uit de collectie van Kipling met handige vakjes waaronder een hoofdcompartiment met rits, achtercompartiment met 16 penlussen en voorcompartiment met 16 penlussen. Zeker genoeg plek voor al je schrijfgerief!

Leuke tip: dit schooletui matched perfect met de complete Polished collectie van Kipling met schooltassen, lunchtassen, rugzakken en turnzakken.

Materiaal: nylon, voering uit polyester
Afmetingen: 23 x 10 x 7 cm
Gewicht: 0,13 kg
Volume: 1 liter

_

Het succesverhaal van Kipling start in Antwerpen in 1987. Hun signature aap en lichtgewicht tassen - van rugzakken over boekentassen tot accessoires - zijn tot op de dag van vandaag geliefd over heel de wereld.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Kipling is een beroemd Belgisch tassenmerk uit Antwerpen dat werd opgericht in 1987. Vandaag zijn hun tassen - van rugzakken over boekentassen tot accessoires - geliefd over heel de wereld.