Knappe portemonnee - bif sweety

Knappe portemonnee - bif sweety

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

KZ31540

Deze portemonnee van het eco label Easy Peasy in naturel kleur is afgewerkt met een heerlijk laagje geel. Het geldbeugeltje ziet er niet alleen...

14,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieBif
TypePortemonnees

Deze portemonnee van het eco label Easy Peasy in naturel kleur is afgewerkt met een heerlijk laagje geel. Het geldbeugeltje ziet er niet alleen erg leuk uit, maar glijdt zo in de handtas van meisjes ... of die van hun mama !

De portemonnee is gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Het leder is gekleurd met behulp van bladeren en fruit. Met grappig EZPZ-handje en handige rits.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
128.500.35
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.