Knappe schoudertas - Ochre

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP181

Waar je ook heen trekt ... in deze multifunctionele Fabelab tas kan zowel je kind als jijzelf makkelijk alles met zich meebrengen in alle comfort en stijl. Dit tijdloos design is tegelijk super praktisch en stijlvol om mee voor de dag te komen.

Extra pluspunt: ze is gemaakt uit het zachtste bio-katoen.

36,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-190610005

CollectieLucky Ocean
TypeTassen
KleurGeel

Deze schoudertas Ochre heeft een ideaal formaat voor sportactiviteiten of na schoolse hobby's. Je kan hem ook als tas-voor-alles gebruiken als je er samen met je kapoenen op uit trekt. De tas sluit makkelijk met de rits, heeft 2 grote (schouder)riemen en een klein zakje aan de zijkant voor kleine spulletjes. Verkrijgbaar in 3 prachtige FABELAB tinten.

Afmetingen: 38 x 22 cm
Materiaal: 100% organisch katoen

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222380
  • Door Johan H.
  •  de 19/02/2020
Okay
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!