Knappe set notitieboekjes - Camille

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ758

Djeco Petits Cadeaux (51)

In deze notitieboekjes kan je alles kwijt, gebruik ze als dagboek, in de klas of om je boodschappenlijstje op te schrijven. Ze zijn leuk voor jong en oud!

De schriftjes komen uit de Lovely paper collectie en zijn mooi te combineren met de masking tape, schrijfwaren en etuis uit dezelfde collectie.

3,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03594

CollectieLovely paper
TypePapierwaren
Leeftijdvanaf 6 jaar

Leuke A5 notebooks Camille uit de Lovely Papers collectie van Djeco. In deze set zit: 1 notitieboekje met lijntje en eentje met blanke pagina's om bijvoorbeeld in te tekenen of los in te schrijven. De schriftjes zijn afgewerkt met details in metallic folie.

Makkelijk te combineren met de andere papierwaren uit deze Lovely Papers collectie.

Ontwerper: Camille Chew
Afmetingen: 10,5 x 15 x 0,5 cm
Aantal pagina's: 40
Gewicht papier: 120 gram
Materiaal: papier met FSC label en metaal

_

Mooie illustraties zijn al jarenlang de sterkte van DJECO, de Lovely Papers collectie is een logisch gevolg. Een collectie vol verfijnde papierwaren en leuke hebbedingen, van notitieboekjes om grootste geheimen in te schrijven tot schrijfwaren, pennen, pennenzakken, juwelen en ... Laat jezelf meenemen in een fantasierijke wereld vol magie met deze fijne collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/01/2021
Ze vallen iets kleiner uit dan gedacht
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco Petits Cadeaux
Inspiratie en stories