Knappe set van 2 dino slabbetjes

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB041

Dino & Arctic collectie van Sebra (11)

Het smullen kan beginnen! Deze set van 2 dino-bavetten komt vast goed van pas als jouw stoere lekkerbek aan zijn maaltijd begint.

De slabbetjes kunnen gevouwen worden zodat er een klein 'opvangvak' ontstaat aan de onderkant om kruimeltjes of gemorst drinken op te vangen. Handig!

14,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7005108

Set van 2 witte slabbetjes met dinosaurus print, uit de Dino & Arctic-collectie van Sebra. De slabbetjes hebben 2 verschillende prints: eentje met een T-rex en eentje met 4 verschillende dino's op. Uniek design: met de drukknoopjes onderaan de bavet kan je een klein opvangvakje maken om kruimels en vloeistof dat gemorst wordt op te vangen. Sluit ook makkelijk achter de nek met een drukknoopje.

Materiaal: kunststof (85% EVA, 15% polythyleen)

Afmetingen: 41 x 28 cm

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco-katoen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.410.290.09
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.
Collectie Dino & Arctic collectie van Sebra
Inspiratie en stories