Knappe Tritan Drinkfles - B

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE100

Handige design drinkfles om een persoonlijke touch aan elk drinkmoment te geven en makkelijk met je mee te nemen naar de sportzaal, het school, werk, ... de letter zorgt ervoor dat je je fles meteen herkent tussen de andere.

Deze grote drinkfles is gemaakt uit stevige tritan dat tegen een stootje kan, naar een ontwerp geïnspireerd op een old-school melk fles. De schroefdop is anti-lek en makkelijk te openen en sluiten. Schol!

21,00 €

14,70 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20202500B

CollectieTo go
TypeDrinkflessen
KleurWit
Design lettersB
Vouchereco
STOP/FINISTOP

Heerlijke Design Letters drinkfles uit tritan en met de iconische letter B op. Zo weet iedereen meteen van wie deze drinkfles is. Verkrijgbaar met alle letters uit het alfabet, van A tot Z en extra leuk in combinatie met de bijpassende brooddoos. Design door Tobias Jacobson. Handige sportdop met drinktuit is apart te verkrijgen.

Lettertype: Arne Jacobsen’s Vintage ABC.

Afmetingen: 20 cm hoog

Inhoud: 500 ml

Materiaal: stevige tritan (soort polyester) vrij van BPA

Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser, enkel voor koude dranken, niet geschikt voor de microgolfoven

___

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.