knikkerbaan accessoire 'rode bolide'

knikkerbaan accessoire 'rode bolide'

Staat: Nieuw product

Haba

KZ31044

Haba Kullerbü (43)

Vroom vroom... doet deze blitse sportwagen over de houten sporen. Razendsnel probeert hij de op hol geslagen knikkers voor te blijven. Wie is het...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Vroom vroom... doet deze blitse sportwagen over de houten sporen. Razendsnel probeert hij de op hol geslagen knikkers voor te blijven. Wie is het snelst?

Deze rode wagen rijdt uit zichzelf na even kort aan te duwen en is perfect te combineren met 'mijn eerste knikkerbaan' van Haba.

Leeftijd: vanaf 2jaar


Leeftijdvanaf 2 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.46.113.10.094
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302037

Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories