Knikkerbaan basisdoos - Race Base

Staat: Nieuw product

Haba

KZ29128a

HABA knikkerbaan (16)

Deze knikkerbaan is eenvoudig en variabel op te bouwen. Extra leuk is deze baan met de speedbuizen die je moet afstellen en zo kan je met snelheid gaan experimenteren. De speedbuizen kunnen dankzij de buisklemmen in de hoogte worden versteld. De soundtrechter met extra leuk geluid kan je gebruiken om knikkers van richting te laten veranderen of als eindstuk plaatsen.

84,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302133

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Inhoud: 4 speedbuizen met trechter, verbindingsstukken en buisklemmen, 1 speedbraker, 1 speedbocht, 3 pijlers met rood, 1 soundtrechter, 3 balken, 2 hellingen en 6 knikkers.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar tot 99 jaar.
Materiaal: beukenhout, afkomstig uit inheemse bossen. Alle elementen zijn Made in Germany.
Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine ballen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.834.227.63.481
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories