Knikkerbaan - uitbreidingsset - Circle Drift

Knikkerbaan Uitbreidingsset - Circle Drift

Staat: Nieuw product

Haba

HAB063

Wat maakt de Haba Knikkerbaan zo leuk? De knikker, de snelheid, het belletje, het op bouwen... of uitbreiden?

Deze uitbreidingsset Circle Drift is even cool als zijn naam doet vermoeden. Voeg hem snel bij jouw Kullerbü collectie voor extra knikkerplezier!
 

27,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Aan hoge snelheid glijden de glimmende knikkers de trechter in en razen ze door de snel tollende, blauwe cirkel! De knikkers verdwijnen in het putje en rollen verder over de bochtige, knalgele baan naar beneden.

Inhoud van deze uitbreidngsset: 1 speedbreaker, 1 snelheidscirkel, 1 snelheidsbaan, 1 helling, 1 balk, 1 kubus, 3 ronde zuilen, 6 knikkers.

Gemaakt van beukenhout en hoogwaardig kunststof

Afmetingen doos: 32,5 x 21 x 9 cm

Net als de bouwstenen stimuleert de knikkerbaan van HABA het driedimensionale denken van uw kind. Ook het concentratievermogen en de fijne motoriek worden geschoold. Uw kind ontdekt de beginselen van de statica en maakt zich vertrouwd met het principe van oorzaak en gevolg. De schuine vlakken geven inzicht in de samenhang tussen afstand, helling en snelheid. En - natuurlijk kan men ontzettend veel plezier beleven aan de knikkerbaan.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar ivm kleine onderdelen.

 


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.78.821.11.115
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302935