Knikkerbaan Uitbreidingsset - Circle Drift

Staat: Nieuw product

Haba

HAB063

Wat maakt de Haba Knikkerbaan zo leuk? De knikker, de snelheid, het belletje, het op bouwen... of uitbreiden?

Deze uitbreidingsset Circle Drift is even cool als zijn naam doet vermoeden. Voeg hem snel bij jouw Kullerbü collectie voor extra knikkerplezier!
 

27,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302935

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Aan hoge snelheid glijden de glimmende knikkers de trechter in en razen ze door de snel tollende, blauwe cirkel! De knikkers verdwijnen in het putje en rollen verder over de bochtige, knalgele baan naar beneden.

Inhoud van deze uitbreidngsset: 1 speedbreaker, 1 snelheidscirkel, 1 snelheidsbaan, 1 helling, 1 balk, 1 kubus, 3 ronde zuilen, 6 knikkers.

Gemaakt van beukenhout en hoogwaardig kunststof

Afmetingen doos: 32,5 x 21 x 9 cm

Net als de bouwstenen stimuleert de knikkerbaan van HABA het driedimensionale denken van uw kind. Ook het concentratievermogen en de fijne motoriek worden geschoold. Uw kind ontdekt de beginselen van de statica en maakt zich vertrouwd met het principe van oorzaak en gevolg. De schuine vlakken geven inzicht in de samenhang tussen afstand, helling en snelheid. En - natuurlijk kan men ontzettend veel plezier beleven aan de knikkerbaan.

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar ivm kleine onderdelen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
32.78.821.11.115
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!