Knikkerbaan - Uitbreidingsset - Snake Run

Staat: Nieuw product

Haba

HAB036

HABA knikkerbaan (12)

Het leuke aan de houten knikkerbaan van Haba is dat je zelf mag bedenken welke constructie je vandaag zal maken en kan je morgen weer voor iets helemaal anders gaan.

Deze leuke uitbreidingsset kan het dus alleen maar leuker maken voor je kleine knikkerfan.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302936

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

De knikkerbaan uitbreidingsset Snake Run mag niet in je collectie ontbreken! De snelheidsbaan brengt de knikkers aan het slingeren en zorgt voor een mooi effect dankzij het geluidsblok met in hoogte verstelbaar belletje. Alles is zoals steeds vervaardigd in hoogwaardig beukenhout, kunststof en silicone.

Inhoud van deze set: 1 speedbreaker, 1 snelheidsbaan, 1 geluidsblok, 1 helling, 2 kubussen, 6 glimmende knikkers.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar ivm verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.59.112.90.638
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories