Knikkerbaan - Uitbreidingsset - Snake Run

Staat: Nieuw product

Haba

HAB036

HABA knikkerbaan (44)

Het leuke aan de houten knikkerbaan van Haba is dat je zelf mag bedenken welke constructie je vandaag zal maken en kan je morgen weer voor iets helemaal anders gaan.

Deze leuke uitbreidingsset kan het dus alleen maar leuker maken voor je kleine knikkerfan.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302936

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

De knikkerbaan uitbreidingsset Snake Run mag niet in je collectie ontbreken! De snelheidsbaan brengt de knikkers aan het slingeren en zorgt voor een mooi effect dankzij het geluidsblok met in hoogte verstelbaar belletje. Alles is zoals steeds vervaardigd in hoogwaardig beukenhout, kunststof en silicone.

Inhoud van deze set: 1 speedbreaker, 1 snelheidsbaan, 1 geluidsblok, 1 helling, 2 kubussen, 6 glimmende knikkers.

Waarschuwing! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar ivm verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.59.112.90.638
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories