Knikkerbaan uitbreidingsset - Stop and Go

Staat: Nieuw product

Haba

HAB087

HABA knikkerbaan (54)

Laat je knikkers nog sneller racen met deze coole powerpulserbaan. Deze uitbreidingsset maakt elke Haba knikkerbaan nog spannender door het optische effect met geluidseffect.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302937

CollectieKlassieke knikkerbanen
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Een knikkerbaan is een creatief speelsysteem. Het bevordert ruimtelijk denken, geduld en fijne motoriek. Het geeft ook inzicht in het principe van oorzaak en gevolg alsook de beleving van statische wetten.
Deze stop & go gset heeft 17 onderdelen met oa een powerpulserbaan, voor spannende natuurkundige experimenten met snelheid en kracht. De aanstormende knikkers geven de impuls door aan de liggende knikkers.
Leeftijd: 4 - 10 jaar. Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Materiaal: beukenhout uit inheemse bossen, kunststof en silicone

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.78.812.90.725
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en stories