Knotsgekke DIY postkaart - Feesthoedje

Staat: Nieuw product

ENGEL.

Goed gemutst naar een partijtje? Dat lukt zeker met het papieren feesthoedje van ENGEL.! Het party hoedje is in een handomdraai gemaakt: even...

7,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 16.05

TypePostkaarten
KleurMeerkleurig
Goed gemutst naar een partijtje? Dat lukt zeker met het papieren feesthoedje van ENGEL.! Het party hoedje is in een handomdraai gemaakt: even vouwen, pompom er op, elastiekje onder de kin en je gaat vanzelf lachen.
Het hoedje zit als platte kaart in een grote enveloppe samen met instructies, elastiek en pompom. Aan de binnenkant van het hoedje kan je een felicitatie of wens schrijven. Leuk om te versturen en iemand blij te maken! Het papier van het hoedje is stevig & gecoat en om het te maken is lijm niet nodig. Keuze tussen verschillende uitvoeringen.

Dit stopmotion filmpje toont alvast hoe het moet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2129.500.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!