Knuffel tijger Dans la Jungle

Oranje knuffel en fopspeenclip

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO451

Welcome to my jungle! (373)

Alles is in orde, jouw knuffeldoekje is er! Deze tijger heeft een veelheid aan superkrachten: hij kan knuffelen, geruststellen, tandjes verlichten dankzij zijn kleine magische ring en zorgen voor de speen van je engeltje, die echt in alle situaties op haar kan rekenen!

22,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668026

TypeKnuffels

De collectie Dans la Jungle van Moulin Roty bestaat uit 4 leuke vriendjes die graag spelen, plezier maken en ontdekken. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle, ontdekken ze geluiden, kleuren, vormen en materialen... allemaal in een exotische outfit!

_

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: ongeveer 29 cm hoog
Materialen: katoen, polyester, kunststof
Onderhoudsinstructies: machinewasbaar op 30°C op het wolwasprogramma. Niet in de droger.

_

Moulin Roty staat synoniem voor kwaliteitsspeelgoed, met een knipoog naar de goede oude tijd ;-) Elke nieuwe collectie is gebaseerd op een verhaal, een universum of een avontuur waar illustratoren, ontwerpers en naaisters leven geven aan jouw favoriete personages. Ontdek hun prachtige wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories