Knutsellijm

Sneldrogende en afwasbare lijm om te knutselen

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH024

Bouw je eigen Muizenhuis (34)

Zullen we een geheimpje verklappen? Deze knutsellijm is gewoon de beste. Beloofd. De enige echte, eigen knutsellijm voor al je Muizenhuis plaksels!

Het is tegenwoordig niet makkelijk om kwalitatieve lijm te vinden en daarom heeft het Muizenhuis nu een huiseigen knutsellijm ontwikkeld. Uiteraard uitvoerig getest en goedgekeurd volgens alle strenge Muizenhuis eisen.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02017

Sneldrogende, witte en uitwasbare knutsellijm op waterbasis om aan je eigen Muizenhuis te knutselen. Met deze sneldrogende, witte en uitwasbare lijm op waterbasis, kun je meubels en accessoires snel, makkelijk en veilig gaan plakken. De lijm droogt transparant op en geeft een elastische filmlaag. Ook zeer geschikt om lakens en gordijnen te plooien of om voorraden (zoals bijvoorbeeld gedroogde linzen) te fixeren.

Inhoud: 100 ml
Materiaal verpakking: Plastic
Afmeting verpakking: 13 x 5 x 5 cm
Gewicht: 123 gr
Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories