Koffer - Dromer

Waterbestendige kinderkoffer met een dromerig meisje

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1146

Neem al jouw spulletjes mee in deze waterdichte koffer met een dromerig meisje op. Het koffertje heeft een groot compartiment en twee vakken. Perfect voor op vakantie of voor een weekend weg.

Dankzij het handvat kan je het koffertje ook eenvoudig dragen.

29,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD00272

CollectieLittle big room
TypeKoffers
KleurMeerkleurig

Waterbestendige valies Dromer van Djeco is een stevige kinderkoffer voor al je spulletjes in op te bergen. Komt met een handige rits en handvat.

Afmetingen: 39 x 27,5 x 12 cm
Materiaal: waterbestendig canvas aan de buitenkant, textiel aan de binnenkant

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!