koffer met metalen theeset 'jungle'

Staat: Nieuw product

Vilac

JT115

Alle dieren van de jungle zijn uitgenodigd op het theeonderonsje van Vilac. Dat wordt een bontgekleurde beestenboel! In het kartonnen koffertje...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8173

Alle dieren van de jungle zijn uitgenodigd op het theeonderonsje van Vilac. Dat wordt een bontgekleurde beestenboel! In het kartonnen koffertje zit een theeset die bestaat uit vier borden, vier theekopjes met matching ondertassen, een dienblad en een theepot. Geschikt voor poppenmama's vanaf 3 jaar.
Materiaal theeset: metaal. Formaat koffer: 26x18x9,5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
26189.50.6
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!