Kullerbü knikkerbaan basisdoos - Ronde domino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB598

Haba Kullerbü (46)

Leuk geschenkidee voor een 2e of 3e verjaardag! Kullerbü is er voor de kleinste knikkerbaanfans.

Het knikkert en rol en – hopla! – daar vallen de kleine dominosteentjes om op de dominotrappen in de mooiste kleuren van de regenboog niet alleen naar beneden, maar ook naar boven. Kletterend gaat de knikker de dominotrap af en met een grote zwaai suist hij om de bochten voordat hij de grote dominosteen omgooit.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305347

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Kullerbü basisdoos Ronde Domino is een super toffe houten knikkerbaan van HABA om je kleine kapoen erg veel speelplezier te bezorgen. Leuk speleffect: afhankelijk van de opbouw van de trappen vallen de dominostenen naar beneden of naar boven. Ook geschikt voor vrij spel. De Kullerbü collectie heeft ook een heleboel uitbreidingsets, zeker een kijkje waard.

Leeftijd: 2-8 jaar
Materiaal: hout en kunsstof
Inhoud basisdoos: 1 dominotrap, 2 stappenbochten, 1 golvende bocht, 3 bochten, 1 starthelling, 9 verbindingsstukken, 2 zuilen, 12 dominostenen, 1 knikker ster, 1

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories