Kullerbü knikkerbaan basisdoos - Ronde domino

Staat: Nieuw product

Haba

HAB598

Haba Kullerbü (48)

Leuk geschenkidee voor een 2e of 3e verjaardag! Kullerbü is er voor de kleinste knikkerbaanfans.

Het knikkert en rol en – hopla! – daar vallen de kleine dominosteentjes om op de dominotrappen in de mooiste kleuren van de regenboog niet alleen naar beneden, maar ook naar boven. Kletterend gaat de knikker de dominotrap af en met een grote zwaai suist hij om de bochten voordat hij de grote dominosteen omgooit.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305347

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Kullerbü basisdoos Ronde Domino is een super toffe houten knikkerbaan van HABA om je kleine kapoen erg veel speelplezier te bezorgen. Leuk speleffect: afhankelijk van de opbouw van de trappen vallen de dominostenen naar beneden of naar boven. Ook geschikt voor vrij spel. De Kullerbü collectie heeft ook een heleboel uitbreidingsets, zeker een kijkje waard.

Leeftijd: 2-8 jaar
Materiaal: hout en kunsstof
Inhoud basisdoos: 1 dominotrap, 2 stappenbochten, 1 golvende bocht, 3 bochten, 1 starthelling, 9 verbindingsstukken, 2 zuilen, 12 dominostenen, 1 knikker ster, 1

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories