Kullerbü knikkerbaan - Op de werf

Staat: Nieuw product

Haba

HAB088

Haba Kullerbü (49)

Word jij de nieuwe werfleider op de Kullerbü bouwplaats? Ga aan de slag met kiepwagens en wielladers, knikkers wegschuiven en opladen, bruggen bouwen en opnieuw beginnen!

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303081

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Ga voor grenzeloos Kullerbü-rijplezier met deze leuke Op de werf-themaset van Haba. Deze set is makkelijk op te bouwen en heeft vele leuke speeleffecten zoals knikkers met de wiellader naar de bouwplaats schuiven en met de kiepwagen weer wegvoeren. Kan perfect met alle Kullerbü-speelbanen gecombineerd worden.

Deze set bevat 13 onderdelen. Inhoud: 1 kiepwagen, 1 wiellader, 2 verbindingselementen, 1 houten helling, 3 kunststof banen, 2 knikkers, 1 verkeersbord, 1 houten werfzone en 1 oranje kunststof eindstuk

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.
Materiaal: Kunststof
Aantal onderdelen: 13
Design by: Jan Schenkel, Ines Frömelt & Anna Lena Räckers

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3312.5471.542
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories