Kullerbü Knikkerbaan - uitbreidingsset - bochten & co

Staat: Nieuw product

Haba

HAB056

Haba Kullerbü (42)

Zeven keer extra door een bocht scheuren? Een bochtje meer of minder?

Het doet er écht wel toe.

Je kleine knikkerfanaat zal je dan ook graag zien komen met deze uitbreidingsset voor de superleuke Kulerbü knikkerbanen van Haba.

22,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303051

CollectieKullerbü
TypeKnikkerbanen
Leeftijdvanaf 2 jaar

Op zoek naar een leuke uitbreiding voor je Kullerbü Knikkerbaan? Deze bochten&co-set zorgt voor voor extra stabiele baanverbindingen met veel bochten en is perfect geschikt voor extra veel Kullerbü-plezier.

Inhoud: 2 golvende bochten, 3 bochten, 2 bochten (30°), 7 vloerkoppelstukken.

De set bevat 14 onderdelen uit beukenhout en kunststof.

Het Kullerbü-speelsysteem is weeral een fantastische uitvinding voor kinderen van het Duitse merk Haba. Dit houten speelsysteem is kleurrijk, veelzijdig en uitbreidbaar. Het bestaat uit kleurrijke knikker- en speelbanen voor grote handige knikkers (diameter van 4,6 cm) in verschillende materialen maar ook voor autootjes in de meest bonte kleuren. De knikkers passen er perfect in. Alles glijdt vlot naar beneden en is van de beste kwaliteit, zoals we al jarenlang van Haba gewoon zijn.

Prachtig speelgoed voor kleine bouwmeesters van 2 tot 8 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3010.839.31.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Haba Kullerbü
Inspiratie en stories