Lange kaarsjes - goud

Set van 16 lange verjaardagskaarsen inclusief houdertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR347

Feesten met... a touch of GOLD (84)

Of je nu 1 of 16 wordt ... kaarsjes uitblazen was nog nooit zo leuk én stijlvol als met deze set verjaardagskaarsen van Meri Meri.

De langwerpige kaarsjes zijn afgewerkt met een metallic finish en passen op elke feestelijke aangelegenheid.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 170434

CollectieBirthday
TypeKaarsjes
KleurGoud

Set van 16 lange gouden verjaardagskaarsen, inclusief witte kaarsenhoudertjes - uit de feestcollectie van Meri Meri. Ideaal om je verjaardagtaart stijl en klasse te geven en vooral lekker feestelijk te maken, het is een feest om deze te mogen uitblazen!

Deze lange taartkaarsen zijn verkrijgbaar in 3 metallic tinten, voor elk wat wils.

Afmetingen kaars: 18,4 cm - verpakking: 22,2 x 4,4 x 1,3 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Feesten met... a touch of GOLD
Inspiratie en stories