Lange smalle verjaardagskaarsen - Superhero

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU208

Alles voor een superhelden feestje (28)

Sommige kindjes krijgen geen genoeg van kaarsje blazen of soms wordt je kindje niet 1 maar 16 jaar en dan komen deze lange verjaardagskaarsen perfect van pas. Ze zijn ideaal om aan te steken, uit te blazen en een wens te doen.

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97706

TypeKaarsjes
KleurMeerkleurig

Set van 16 lange smalle Superhero verjaardagskaarsen uit de Let's Party collectie van Great Pretenders. Ideaal om steeds opnieuw aan te steken en uit te blazen ;-)

De set bestaat uit 16 kaarsen in 4 kleuren.

Op zoek naar nog meer stressloze feestinspiratie check dan de rest van de Let's Part collectie van dit Canadese topmerk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Great Pretenders - Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen!Perfecte outfits voor rollenspellen en verkleedfeestjesBen jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten.Let’s Party CollectieEen verjaardagsfeest, themafeest of kinderfeest. Great Pretenders heeft met de Let's Party Collectie  de leukste accessoires in huis. Van het kaarsje op de taart tot de slingers in de lucht. Zorg voor een feestje die jij en jouw gasten nooit zullen vergeten!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories