large papieren decoratie bal

Staat: Nieuw product

Petra Boase

Deze grote papieren honinggraat bal staat wondermooi in je interieur maar past ook prachtig in de tuin. Combineer de verschillende papieren...

6,00 €

3,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze grote papieren honinggraat bal staat wondermooi in je interieur maar past ook prachtig in de tuin. Combineer de verschillende papieren ballen van dezelfde kleurtint of breng een vleugje colourblocking binnen in je huiskamer. Kortom, experimenteer er op los!

Decoratietip: verschillende papieren ballen aan een touwtje zijn de ideale decoratie voor feestjes en huwelijken of apart als trendy versiering in de kerstboom. Maar in feite kunnen ze het hele jaar door je interieur opvrolijken.

Materiaal: papier. Afmetingen: 30cm diameter. Opgelet: niet bestand tegen regen.
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
30000.13
Beroemd design wonder Petra Boase werkte al mee aan 14 boeken over hobby’s, knutselen en decoratie. De bekende Britse besloot haar betoverend talent niet te laten verloren gaan en stampte in 1999 haar eigen merk uit de grond. De wereld zag er plots veel vrolijker uit want Petra schudde heerlijke en originele wenskaarten, papieren dieren ballonen, feest- en interieurdecoratie uit haar mouw. Vandaag de dag is haar naam synoniem met vindingrijke vintage mix-and-match deco spullen. Helemaal te vinden voor design met een knipoog? Dan ben je bij haar aan het juiste adres!