Laureen handtas - Misty Lilac

Lichtgewicht en gemakkelijk te demonteren mandje van gedeeltelijk gerecycled materiaal

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD7501

Naar het strand met LIEWOOD (158)

Een familiedag op het strand? Geweldig! Vergeet niet deze mooie Laureen handtas van Liewood mee te nemen om al je strandspelletjes, strandlakens en spulletjes bij de hand te houden!

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW17181-1026-ONE SIZE-CU

Deze prachtige mand uit de LIEWOOD beach collectie kan gemakkelijk worden gedemonteerd en weer in elkaar gezet en past in uw vakantiekoffer. Eenmaal thuis kun je hem gebruiken als boodschappenmand of om babyspeelgoed in op te bergen.

-

  • Materiaal: 60% gerecycled LPDE en 40% nieuw LPDE
  • Afmetingen: 48 x 37 x 12,5 cm
  • Volume: 19 L

-

LIEWOOD, uit Kopenhagen, biedt producten met een innovatief concept - zacht biologisch babytextiel, trendy kinderservies en origineel speelgoed - die zeer functioneel zijn en tegelijkertijd een aantrekkelijk en modern uiterlijk hebben waar vaders en moeders onmiddellijk verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3220.25
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories