Leerrijk dominospel insecten - Le jardin du moulin

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO315

Le jardin - Moulin Roty (36)

Dit klassiek dominospel is in een leuk jasje gestoken voor de echte natuurliefhebbers. In plaats van met stippen, kan je domino spelen met verschillende insecten. Leg de juiste insecten bij elkaar en vorm een zo lang mogelijke keten.

Geen fan van insecten? Dan kan je nog steeds het klassieke spel met de stippen spelen.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 712421

CollectieLe Jardin du Moulin
TypeDomino
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dominoblokjes van Moulin Roty met aan de ene kant stippen en cijfers, en met aan de andere kant schattige waterverf insecten. Kinderen leren spelenderwijs observeren en tellen. Geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Leeftijd: vanaf 3 jaar 
Afmetingen: 19 cm
Materiaal: bedrukt karton

_

Le Jardin du Moulin is één van de unieke collecties van Moulin Roty en spoort je kind aan om op ontdekking te gaan in de natuur. Prachtige tekeningen in waterverf brengen elk item in deze collectie tot leven. Maak van je kindje een mini-tuinier, kleine wereldontdekker en schattige botanicus die vogels, planten, bloemen en dieren en alle wonderen van de natuur willen ontdekken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Le jardin - Moulin Roty
Inspiratie en stories