Leerrijk Letter Spelletje - ABC Boom

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ854

Spelen met letters, het is een fijne manier om letters te oefenen. In dit informatief behendigheidsspel worden zowel concentratie als woordenschat op de proef gesteld. ABC Boom gaat over het bouwen van een lettertoren.

Om een ​​nieuwe letter aan de toren toe te voegen, moet de speler eerst een woord kunnen opnoemen dat begint met de letter voordat hij of zij de letter in evenwicht op de andere plaatst, zodat er niets naar beneden valt. Speel je mee?

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08543

CollectieGames of skills
TypeBehendigheidsspelletjes
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 8 jaar

Djeco's ABC Boom is een vaardigheids- en woordenschatspel om met hele gezin en vanaf 8 jaar te spelen.

Inhoud speldoos: 1 speelbord (diameter: 18 cm), 42 kaarten (9 x 9 cm), 26 houten letters (hoogte: 4 cm), 14 houten stokjes en 1 spelregel

Aantal spelers: 2-4 jaar
Spelduur: 10 minuten
Auteur: Babayaga
Design: Véronique Bulteau
Afmetingen speldoos: 5,5 x 21,5 x 21,5 cm
Leeftijd: vanaf 8 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!