Leerrijk opsteekspel - Kat & Muis *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB084

Geen klassiek kat en muis achtervolgingsspel, wel een plezierig opsteekspel met dikke vrienden de kat en de muis. Alle onderdelen van deze vrolijke en vooral leerrijke houten set zijn zo gemaakt dat kleine handjes ze gemakkelijk kunnen hanteren

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302925

CollectieHouten speelgoed
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

De muis zit in de bloem en de kat in het gras. Plots wisselen ze van plaats en zo maken ze beestachtig plezier. Het opsteekspel Kat & Muis traint al spelend de motoriek van de kinderen. Daarnaast stimuleren de verschillende kleuren en vormen de nieuwsgierigheid van de kleintjes. Op de afbeeldingen van de voorbeeldkaarten staan steekvarianten in drie verschillende moeilijkheidsgraden. De oplossingen staan op de achterzijde van de kaarten. En natuurlijk is het erg leuk om al die vrolijke dieren en blokken naar hartenlust in elkaar te steken.

Afmetingen : 10 x 10 x 10 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout
Aantal onderdelen: 14 stukken om op te steken en 20 voorbeeldkaarten.
Design by: Markus Comanns

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.822.40.646
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/07/2019
Met zorg ingepakt en heel goed aangekomen een leerrijk spel voor kinderen
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!