opsteekspel - Kat & Muis

Leerrijk opsteekspel - Kat & Muis

Staat: Nieuw product

Haba

HAB084

Geen klassiek kat en muis achtervolgingsspel, wel een plezierig opsteekspel met dikke vrienden de kat en de muis. Alle onderdelen van deze vrolijke en vooral leerrijke houten set zijn zo gemaakt dat kleine handjes ze gemakkelijk kunnen hanteren

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302925

Type(niet gebruiken )Opsteekspel
Leeftijdvanaf 2 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

De muis zit in de bloem en de kat in het gras. Plots wisselen ze van plaats en zo maken ze beestachtig plezier. Het opsteekspel Kat & Muis traint al spelend de motoriek van de kinderen. Daarnaast stimuleren de verschillende kleuren en vormen de nieuwsgierigheid van de kleintjes. Op de afbeeldingen van de voorbeeldkaarten staan steekvarianten in drie verschillende moeilijkheidsgraden. De oplossingen staan op de achterzijde van de kaarten. En natuurlijk is het erg leuk om al die vrolijke dieren en blokken naar hartenlust in elkaar te steken.

Afmetingen : 10 x 10 x 10 cm.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Materiaal: beukenhout
Aantal onderdelen: 14 stukken om op te steken en 20 voorbeeldkaarten.
Design by: Markus Comanns

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.56.822.40.646
  • Door Linda B.
  •  de 22/07/2019
Met zorg ingepakt en heel goed aangekomen een leerrijk spel voor kinderen
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.