Leerrijk spel - Rekenrally

Staat: Nieuw product

Haba

Coureur Rick is ongelooflijk gehaast. Hij wil natuurlijk de rally winnen. Om de finish te bereiken, moeten echter eerst de opgaven juist worden berekend, anders mag hij niet verder rijden.

Wie kan al vermenigvuldigen en optellen en helpt Rick om de eindstreep te bereiken?

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302894

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeEducatieve spelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Leuk gezelschapspelletje Rekenrally van Haba om spelenderwijs optellen en vermenigvuldigen te oefenen en te beheersen. Wie kan er tot 100 rekenen?

Inhoud: 1 coureur Rick, 24 getallenkaarten, 12 wegkaarten, 3 dobbelstenen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Voor spelers van 6 tot 99 jaar oud
Materiaal: hout en karton
Aantal spelers: van 2 tot 4 spelers
Spelduur: 15 minuten
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar.
 
 
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.53.214.50.2
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.