Leerrijke magneet set - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB693

Terra Kids collectie by Haba (60)

Alles draait om aantrekkingskracht als je kleine fysicus deze magneetset van Terra Kids in handen krijgt.

De wetten van de fysica zijn voor kinderen makkelijk te begrijpen, zolang ze maar zelf mogen experimenteren én ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld de magnetische veldlijnen prachtig zichtbaar maken met metaalpoeder in een plastic beker.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305428

CollectieTerra Kids
TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Terra Kids magneet is een spannende speelset die perfect in de broekzak past en tegelijk toch super interessant is om al spelend de basisprincipes van fysica te leren begrijpen. Leuk effect: de magnetische veldlijnen kunnen met metaalpoeder in de plastic beker zichtbaar worden gemaakt. Een leuk en leerrijk cadeau-ideetje voor tussendoor!

Inhoud: 1 extra sterke magneet met touw, 6 metalen schijven, 1 plastic beker met metaalpoeder

Afmetingen: 5,3 x 5,3 x 4,1 cm
Materiaal: magneet, kunststof en ijzer
Leeftijd: vanaf 8 jaar - Let op! Deze magneetset is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Dit product bevat een kleine magneet. Ingeslikte magneten kunnen in de darm elkaar aantrekken en ernstige letsels veroorzaken.

_

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories