Lekkere Biofino - Vissticks met frietjes *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB202

Houdt je kleuter van rollenspelletjes, koken in zijn keukentje of noestig opdienen als jij even in de zetel neerploft?

Dan zijn deze Biofino fishsticks met 'zachte' frietjes echt iets voor hen. Laat het smaken ;-)

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303491

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Biofino is de leuke Haba-lijn vol 'lekkere' maaltijden waarmee je kind aan de slag kan gaan in de speelgoedkeuken, perfect voor talloze rollenspellen. In deze vissticks met frietjes-set zitten een portie zachte frietjes, 3 vissticks en een portie ketchup op een groen bord. Lekker praktisch: het bord kan ook worden gebruikt om écht van te eten, het is vaatwasserbestendig en geschikt voor levensmiddelen.

Afmetingen verpakking: 27 x 20 cm
Materiaal: melamine en polyester
Leeftijd: geschikt voor kinderen ouder dan 3 jaar (Waarschuwing: kleine onderdelen - verstikkingsgevaar)
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.270.060.21
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.