Lekkere gebakjes winkeltje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ18289

Hier zijn ovenvers gebak en prachtig versierde bonbons te krijgen! Dit schattige winkeltje voor zoete lekkernijen is perfect voor alle aankomende...

119,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7313

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar

Hier zijn ovenvers gebak en prachtig versierde bonbons te krijgen! Dit schattige winkeltje voor zoete lekkernijen is perfect voor alle aankomende banketbakkers. Het past in iedere kinderkamer en kan dankzij het handvat aan de zijkant ook makkelijk worden meegenomen. De stoffen delicatessen liggen in vijf uitstalkistjes. Het dienblad sluit de opening aan de achterkant af tijdens het vervoer en kan uitstekend worden gebruikt om het gebak op te serveren.

Inhoud: 1 gebakskraam om uit te klappen, 3 muffins, 1 donut, 1 croissant, 1 koffiebroodje, 4 bonbons, 5 uitstalkistjes, 1 dienblad en 1 set munten. Materiaal: winkeltje van mdf met polyester overtrek, koopwaren van polyester en kunststof munten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4028262
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!