set lettres pour boîte lumineuse 'funky black' (85 pcs)

Letter set voor lightbox - funky zwart (85 pcs)

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ29635

Lightboxen & accessoires (21)

Pimp je lightbox van a Little Lovely Company met deze zwarte funky letters en symbolen. Mix 'n match en combineer eindeloos voor een origineel en...

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTLE023

KleurZwart
TypeLightbox
Type verlichtinglightbox
Pimp je lightbox van a Little Lovely Company met deze zwarte funky letters en symbolen. Mix 'n match en combineer eindeloos voor een origineel en speels effect. Met deze set geef je de lichtbak nog meer mogelijkheden... Schuiven maar!

Deze set bevat 85 letters.
Afmetingen: 6,5 x 3,5 cm - 6,5 x 7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories