letter set voor lightbox 'ABC zwart' (85 pcs)

Letterset voor lightbox - ABC zwart (85 pcs)

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26906

Lightboxen & accessoires (21)

Pimp je de lightbox van a Little Lovely Company met het alfabet en ABC dieren illustraties. Super leuk en educatief voor kinderen! Met deze set...

6,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTLE020

KleurZwart
TypeLightbox
Type verlichtinglightbox
Pimp je de lightbox van a Little Lovely Company met het alfabet en ABC dieren illustraties. Super leuk en educatief voor kinderen! Met deze set geef je de lichtbak nog meer mogelijkheden... Schuiven maar!
De set bevat 33 dieren illustraties en het alfabet. Met een aantal extra dieren zodat het alfabet mogelijk is in verschillende talen. 6,5 x 3,5 cm - 6,5 x 7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories