Letterset voor lightbox - ABC zwart (85 pcs)

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ26906

Lightboxen & accessoires (4)

Pimp je de lightbox van a Little Lovely Company met het alfabet en ABC dieren illustraties. Super leuk en educatief voor kinderen! Met deze set...

1,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LTLE020

TypeLightbox
KleurZwart
Type verlichtinglightbox
Pimp je de lightbox van a Little Lovely Company met het alfabet en ABC dieren illustraties. Super leuk en educatief voor kinderen! Met deze set geef je de lichtbak nog meer mogelijkheden... Schuiven maar!
De set bevat 33 dieren illustraties en het alfabet. Met een aantal extra dieren zodat het alfabet mogelijk is in verschillende talen. 6,5 x 3,5 cm - 6,5 x 7 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Sarah V.
  •  de 28/12/2020
Jammer geen cijfers bij. Anders geen opmerkingen.
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Sparkle Collectie Glitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine! Sleepover Essentials Zachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis. Little Lovely Lamps Een lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.
Collectie Lightboxen & accessoires
Inspiratie en stories