Leuk biaislint 1 meter - Bulle marine

Staat: Nieuw product

Petit Pan

KZ18042

Boord je eigen jurkjes, tassen, kussens of mooiste creaties voor de kids af met dit prachtige biaislint. De biasband zorgt voor een nette...

2,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Boord je eigen jurkjes, tassen, kussens of mooiste creaties voor de kids af met dit prachtige biaislint. De biasband zorgt voor een nette afwerking en dat tikje extra pit in je spullen! Geschikt voor een boordje van ongeveer 1 cm. Lengte: 1m.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
100000.05
Petit Pan - Petit Pan is ontstaan uit de ontmoeting tussen de Belgische artieste Myriam De Loor en de bedenker van de Chinese vliegers, Pan Gang. Petit Pan herprint oldscool motiefjes die je bijna niet meer terugvindt. Hun stoffen zijn geïnspireerd op de kleertjes die je grootmoeder vroeger voor je maakte. Hun aanbod bestaat uit een massa déco spulletjes, vliegers, lichtgevende trofeeën uit bamboe en zijde. Alles voor je kleintje; slabben, knuffeldoekjes, met molton gevoerde zwemvesten, kleine omkeerbare jasjes, donsdekens. Maar Petit Pan heeft ook meubels, borden, poppen, mobielen en lichtgevende paddenstoelen.