Leuk netje met 5 zachte aardappelen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13965

Deze leuke aardappeltjes is net wat een mini mama of papa nodig heeft om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor haar poppenfamilie. Elk netje...

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3860

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Deze leuke aardappeltjes is net wat een mini mama of papa nodig heeft om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor haar poppenfamilie. Elk netje bevat 5 aardappeltjes.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.46.315.30.048
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.