Leuk netje met 5 zachte aardappelen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ13965

Deze leuke aardappeltjes is net wat een mini mama of papa nodig heeft om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor haar poppenfamilie. Elk netje...

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3860

CollectieWinkeltje, Biofino & accessoires
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 3 jaar
Deze leuke aardappeltjes is net wat een mini mama of papa nodig heeft om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor haar poppenfamilie. Elk netje bevat 5 aardappeltjes.

Het zacht Haba Biofino speelvoedsel is gemaakt van zacht materialen, vilt en / of velours en ziet er zo echt uit dat de verpakking je kids ervoor waarschuwt dat het toch niet écht om op te eten is!
Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
12.46.315.30.048
  • Door Catherine D.
  •  de 17/11/2020
Conforme snelle levering . De kinderen spelen heel graag met het biofin speelgoed . Maar bijna 10€ voor 5 patatjes is goed betaald . Het wordt een heel duur winkeltje . ik diende 2 zakjes patatjes te kopen om 1 winkelkratje te vullen .Maar die patatjes zijn veel aangenamer om mee te spelen dan de houten en plastieken patatjes die op de markt zijn
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!