leuk omkeerbaar zonnehoedje 'Blue Whale'

leuk omkeerbaar zonnehoedje 'Blue Whale'

Staat: Nieuw product

Lässig

Lässig: Splash & Fun (53)

De 'splash & fun'-collectie van Lässig is ontwikkeld met oog voor detail en het comfort van baby's en kleuters. Het gebruik van sneldrogende,...

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1433005410-06

De 'splash & fun'-collectie van Lässig is ontwikkeld met oog voor detail en het comfort van baby's en kleuters. Het gebruik van sneldrogende, vochtabsorberende en naadloze stoffen zorgt voor maximaal draagcomfort. De zwemkleding is bovendien UV beschermend met een factor 50+. In combinatie met zonnebrandcrème beschermt het de gevoelige huid van je kindje.

Om de zonnebescherming helemaal compleet te maken, draagt je ukje best een zonnehoedje. Het stevige lintje houdt hem op zijn plaats. Om helemaal met je baby's outfit te matchen, kan je het hoedje ook omdraaien. Beschikbaar in 3 maten.

Materiaal: 100% polyester microfiber.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.
Collectie Lässig: Splash & Fun
Inspiratie en stories